AGR Autogas Group acorda o mare importanta calitatii produselor si serviciilor oferite, fiind concentrata in mod special pe nevoile clientilor, promovand doar produse de origine, testate in laboratoare si acreditate la nivel european. AGR Autogas Group are certificate de calitate emise conform Regulamentului ECE-ONU 67R 01 ale unor firme de prestigiu din Italia, Polonia si Olanda.

Inainte de a fi introdusa pe piata, fiecare compomenta a instalatie auto de gaz este testata de catre specialistii acestui compartiment, iar ca rezultat obinem o analiza pertinenta si selectam produsele de calitate care ulterior vor fi inaintate Registrului Auto Roman in vederea certificarii.
AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru sistemele auto GPL comercializate.

Activitatea de training si consultanta de tehnica de specialitate pentru service-urile partenere este o alta directie pe care compania AGR Autogas Group o considera foarte importanta pentru realizarea unui montaj de calitate si functionarea corespunzatoare a sistemelor gpl.

AGR Autogas Group este singura companie de profil din Romania care are un plan de scolarizare bine pus la punct si personal dedicat pentru acesta activitate.

O alta latura a activitatii acestui compartiment este aceea de elaborare a manualelor, tehnologiilor si procedurilor specifice in baza incercarilor efectuate cat si a experientei companiilor producatoare.


cercetare dezvoltare 1                  cercetare dezvoltare 2             cercetare dezvoltare 3
cercetare dezvoltare 4              cercetare dezvoltare 5            cercetare dezvoltare 6