Despre Autogaz Romania

despre noi_1

Autogaz Romania actualmente AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 2000 avand ca principal obiect de activitate productia si importul de instalatiilor auto de gaz precum si montajul, distribuire si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

Investitiile firmei sunt in mare parte directionate catre partea de cercetare-dezvoltare si binenteles in pregatirea personalului. In acest moment firma numara 50 de angajati in Romania si Bulgaria, dintre care 8 ingineri si 24 de mecanici si electricieni auto specializati in montajul si intretinerea instalatiilor auto de gaz.

In data de 17.11.2000 Autogaz Romania obtinea primul Certificat RAR – nr. 309 pentru instalatii gpl pentru autoturisme cu carburator

In anul 2002 infiinteaza in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie din sud-estul Europei

In anul 2003 obtine omologarea in Romania pentru marca Marini – Certificatul nr. 1200 pentru autoturisme cu carburatie si injectie cu sonda lambda

In anul 2003, Autogaz Romania si Unigas Bulgaria initiaza un proiect comun privind productia, distributia si montajul instalatiilor auto GPL in Sud Estul Europei si infiinteaza AGR Autogas Group care se va ocupa de partea de cercetare si dezvoltare a produselor dar si de partea distributie. Inginerii AGR Autogas Group sunt trimisi pentru Training la cei mai mari producatori din Europa: Tomasetto , AC-Stag, Brc , Prins.

In anul 2005 Unigas Bulgaria semneaza un contract cu Renault Nisan Bulgaria pentru montaj la 0 Km – contractul este in vigoare si astazi iar pana acum s-au realizat peste 2000 conversii.

In anul 2006 compania demareaza un proiect comun impreuna cu Tomasetto si STAG, astfel se obtine si prima licenta pentru injectie secventiala Tomasetto cu Stag-200.

In anul 2007 AGR Autogas Group pune bazele unui centru logistic langa Veliko Tarnovo urmand ca productia de Kituri GPL sa se desfasoare in Bulgaria.

In anul 2008 AGR Autogas Group introduce un sistem modern de gestiune si schimba radical sistemul logistic, pentru servirea cat mai rapida a tuturor partenerilor.

In acelasi an AGR Autogas Group organizeaza un simpozion cu toate service-urile Partenere si lanseaza instalatia Tomasetto cu Stag-300.

In anul 2009 introduce in Romania conceptul de KIT GPL Dedicat, prin inceperea dezvoltarii de tehnologii de montaj cu scopul de crestere al nivelului tehnic si diminuarea improvizatiilor la montaj.

In anul 2011 lanseaza Portalul MonteazaGPL.ro pentru o mai buna informare a clientului final, si care totodata aduce un sistem nou: comanda on-line, pentru Parteneri, menit sa diminueze erorile de livrare.

In anul 2012 AGR Autogas Group lanseaza noul Catalog de Kit-uri GPL Dedicate, cu peste 500 de modele de autoturisme.

In luna februarie a anului 2013 AGR Autogas Group obtine cea mai mare omologare din Europa montand o instalatie GPL pe autoturismul Mercedes 6.3 AMG.

In luna Ianuarie a anului 2014 AGR Autogas Group aduce o premiera in Romania prin montarea primei instalatii gpl cu injectie lichida Prins DLM pe autoturismul VW Jetta.

Tot in anul 2014 a fost lansat noul catalog de kituri GPL dedicate si campionul nostru Mihai Leu a devenit imaginea AGR Autogas Group


despre noi_2     despre noi_3