AGR AUTOGAS GROUP propune pe piata romaneasca produsele unor companii de prestigiu in domeniul productiei de echipament pentru alimentarea autovehiculelor cu combustibili alternativi.

Nume ca Tomasetto Achille – Italia, Prins – Olanda, AC Autogaz – Polonia, garanteaza calitatea produselor noastre..

 

tomasettoTOMASETTO ACHILLE – companie iataliana specializata in productia de componente mecanice GPL si CNG pentru industria combustibililor alternativi. Cu 30 de ani de experienta si peste 1.000.000 de multivalve produse anual, TOMASETTO ACHILLE este lider mondial cu o prezenta in mai mult de 30 de tari.

 
 

autogaz-ac AC STAG – Polonia este o companie dinamica cu o dezvoltare exploziva, avand o experienta de peste 25 de ani in proiectarea si fabricarea de sisteme electronice avansate pentru industria auto.

 
 

 
 

ac-stag

PRINS Alternative Fuel Systems,  este  lider mondial in dezvoltarea de sisteme complete de combustibili alternativi avand o experienta de peste 25 de ani. In colaborare cu Keihin Corporation din Japonia, unul dintre producatorii de cele mai importante sisteme de combustibil OEM, Prins a dezvoltat un sisteme high-tech ca: VSI-LPG, VSI-CNG, VSI-2.0, DieselBlend, VSI-DI, DLM-2.0